Климатроник е - неумишлено писах клима, с климатроник съм
Известие
Collapse
No announcement yet.
Проблем с парното?
Collapse
X
-
Нашите каручки не са с климатроници,а с автоматични климатици и този активен въглен за какъв грездей ти е,да не би да возиш клуба на пушачите на предния капак.Освен това има клапа за вътрешна циркулация,щото ако ти заложа един КАМАЗ или Икарус отпред и активния въглен от филтъра за противоядренно скривалище няма да те спаси.
И аз го държа на auto,ако и да не е климатроник.И на топло не ти качва разхода,щото компресора не реботи,освен ако го пуснеш на режима за подсушаване.Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от myato Покажи съобщениеИ аз го държа на auto,ако и да не е климатроник.И на топло не ти качва разхода,щото компресора не реботи,освен ако го пуснеш на режима за подсушаване.
Comment
-
Първоначално публикувано от Venko36 Покажи съобщениеИма разлика м/у твоя и моя. Ти си с климатик
И също така без значение на коя степен е вентилатора врътката за градусите има роля за по-топло и по-студено......sigpic
Защо ти е манекенка, след като си имаш АЛФА 156
156 JTD-110-EX, /147 JTD.EX, /156 JTD 115 EX
147 JTDm 140-Малката манекенка
GT- JTDm 150
Comment
-
Първоначално публикувано от myato Покажи съобщениеКрайното положение на дясната врътка.
ПП: Съжелявам за глупавите въпроси, но преди това съм карал Голф а с неговото табло ще се оправи и кроманьонец(толкова е постно)
Значи извода - сменям си филтъра(това филтър на купето ли се води?), пускам си ауто и си джъткам така нон-стоп?Last edited by Желязков; d.m.y г., 22:17.
Comment
-
Първоначално публикувано от myato Покажи съобщениеНашите каручки не са с климатроници,а с автоматични климатици и този активен въглен за какъв грездей ти е,да не би да возиш клуба на пушачите на предния капак.Освен това има клапа за вътрешна циркулация,щото ако ти заложа един КАМАЗ или Икарус отпред и активния въглен от филтъра за противоядренно скривалище няма да те спаси.
И аз го държа на auto,ако и да не е климатроник.И на топло не ти качва разхода,щото компресора не реботи,освен ако го пуснеш на режима за подсушаване.Казана дума,хвърлен камък.Мълчанието е злато.
Comment
-
Първоначално публикувано от haljscho Покажи съобщениеИ също така без значение на коя степен е вентилатора врътката за градусите има роля за по-топло и по-студено......
Първоначално публикувано от Желязков Покажи съобщениеТака си мислех, но питам за да съм сигурен.
ПП: Съжелявам за глупавите въпроси, но преди това съм карал Голф а с неговото табло ще се оправи и кроманьонец(толкова е постно)
Значи извода - сменям си филтъра(това филтър на купето ли се води?), пускам си ауто и си джъткам така нон-стоп?
Пускай auto,нагласи градусите и си свиркай.Последната врътка я слагаш в положение крака-джам.Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от Желязков Покажи съобщениеЗначи извода - сменям си филтъра(това филтър на купето ли се води?), пускам си ауто и си джъткам така нон-стоп?
Comment
-
Първоначално публикувано от Желязков Покажи съобщениеА последно копчето за АЦ–то да го пускам ли? Какво печеля и съответно губя с използването/неизползването му? За топло става въпрос
Comment
-
Първоначално публикувано от nicks1 Покажи съобщениеА да ни просветите нас невежите, каква е разликата м/у автоматичен климатик и климатроник?
А при автоматичния климатик ти му задаваш къде да духа (е едното) и т.н.
Но и при двете ти сам трябва да включиш АС-то
Comment
-
Първоначално публикувано от nicks1 Покажи съобщениеА да ни просветите нас невежите, каква е разликата м/у автоматичен климатик и климатроник?156 1,8 ТS 99
Nissan Murano 2005
Comment
Comment